Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (4.37 secunde)
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Conducerea "Ligii pentru Presedinte" a anuntat ca mai multe ONG-uri din tara i s-au alaturat in incercarea de a-l apara pe Traian Basescu de atacurile Opozitiei.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat. "Johannis este un primar de exceptie.
Ministerul Dezvoltarii vinde, cam cu pretul unei Dacii, un teren extrem de valoros. Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna.
Cum au BLOCAT liberalii doua proiecte importante ale pesedistilor Contrele dure in USL, declansate dupa numirile facute la Parchetul General si DNA, au continuat la sedinta de marti seara a Uniunii, liberalii respingand o serie de propuneri cu caracter economic avansate de colegii de guvernare de la PSD.
Pentru contractele cu scadenta Craciun, moneda unica europeana a inceput saptamana in forta (3,6690 - 3,6850 lei) pentru ca sa o incheie la valori mult mai scazute (3,6050 - 3,62 lei), se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
Bursa la termen din Sibiu a stabilit pentru tranzactiile futures, din decembrie, o cotatie a monedei Euro de 3,31 lei, potrivit lui Radu Georgescu, reprezentantul companiei de relatii publice Domus M&D.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Transilvania" - Sibiu (08.40), Budapesta (16.47);
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Autotest si Realitatea Tv ii invita pe soferi sa isi testeze gratuit sistemele de franare si de directie ale autoturismelor personale. Cele doua institutii au deschis cate un centru de testare in cinci orase ale Romaniei. Este vorba despre Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi si Bucuresti.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Andrei a fost primul chemat de Mantuitorul la propovaduire. ... Impreuna vor forma grupul celor 12 Apostoli, cei mai apropiati de Mantuitorul.
google-analytics.com